• 8086 Felcsút Szári út 26.

Rólunk

Cégünkről

Awesome Image
Awesome Image

stabilan az őrző-védő szakmában

Engedje meg , hogy a Transport Security Kft. nevében tisztelettel köszöntsem Önt, és egy jövőbeni eredményes együttműködés reményében röviden bemutassam cégünket. Társaságunk alapítói több éves vagyonvédelmi és rendezvénybiztosítási tapasztalatait vitték tovább egy közös vállalkozásban. Teljes körű személy-és vagyonvédelem illetve épületüzemeltetési szolgáltatást nyújtunk megrendelőinknek. Korrekt munkavégzéssel és szakmai igényességgel kerekedünk konkurenseink fölé. Alkalmazottainkat folyamatosan képezzük, hogy megfeleljenek saját és partnereink elvárásainak. Munkatársaink a vagyonvédelem minden területén dolgoznak, így vállalunk objektumőrzést, értékszállítást és kisérést, rendezvénybiztosítást, személyvédelmet, magánnyomozást. Őrzés – védelmi tevékenységünket a 2005. évi CXXXIII. törvény előírásainak megfelelően végezzük. A törvényben előírt engedélyekkel, és biztosítással rendelkezünk. Süttő Attila / ügyvezető

Biztonság és szakértelem

Korrekt áron!

Ez cégünk mottója, amelyet alapelvünknek tekintünk és e szerint végzünk el minden ránk bízott feladatot.

Otthon ÉREZZÜK MAGUNKAT

Az őrzés-védelem terén

Ezért Önnek is kimagasló minőségű szolgáltatást nyújtunk!

Author Image
Signature
Süttő Attila, Ügyvezető igazgató

Társak a biztonságteremtésben

Több éves katonai tapasztalattal rendelkezem, külföldi békefenntartó szolgálatot is megjártam, mai napig aktívan képzem magam a fegyverhasználat terén,amit a kollégáink munka felkészítése során is felhasználunk.

 

Gyermekkorom óta küzdősportozom, számos kollégánkkal együtt. A sport és a katonaság alatt megszerzett tapasztalatot, fegyelmet felhasználjuk a vállalkozásunk különböző területein!

 

Ezáltal felkészültebbek és sikeresebbek vagyunk.

Kiss János transport security alapító

Kiss János, alapító

 

transpot security objektumőrzés
Call Now Button